Al Quran dan Terjemahan

Lirik Adistya Mayasari - Kangen

Krosone kangen kari keseron
Sakat sing ono riko ring kene..
Klendi kabare riko ring kono
Ojo lali isun hang riko tinggalno..

Gancango mulih ketemu maning
Guyon keloron podho senenge..
Abote moto sing biso turu
Kepikir riko seger tah ring kono..

reff :
Sing biasa riko tinggal kari adoh
Sing biasa riko tinggal kari suwi..
Gawe isun seru kangene,
Seru kangene..

Kabarono kabar riko
Myakne kego atinisun..
Myakne kangen hang sun roso
Yo sing kari seru nyikso..

Njaluk tulung tambanono
Nguntupo sedhelo bain..
Mesemo sak unyik bain
Masio mung no ring impi..

reff :
Sing biasa riko tinggal kari adoh
Sing biasa riko tinggal kari suwi..
Gawe isun seru kangene,
Seru kangene..

Kabarono kabar riko
Myakne kego atinisun..
Myakne kangen hang sun roso
Yo sing kari seru nyikso..

Njaluk tulung tambanono
Nguntupo sedhelo bain..
Mesemo sak unyik bain
Masio mung no ring impi.

Koleksi Chord Lirik Gitar Terlengkap www.Chord.AndeloMusic.com
Toko Gitar Parung Bogor, Jual Gitar Parung Bogor, Service Gitar Parung Bogor www.Andelomusic.com