Chord Didi Kempot - Aku Dudu Rojo

Chord Kunci Gitar Didi Kempot Aku Dudu Rojo

Bm    F#    Bm
Aku pancen wong sing tuno aksoro
            Em
Ora biso nulis, ora biso moco
F#
Nanging ati iki isih nduwe roso
    G    F#
Roso tresno koyo tumprape manungso

Aku pancen uwong cilik rakoyo rojo
Biso mangan wae aku uwis trimo
Nanging ati iki isih nduwe roso
Jroning batin sak tenane pengen kondho

Em
Pupus godhong gedhang
        F#        Bm
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
F#
Biting pringe garing
    G    F#        Bm
Mbok apusi awakku yo nganti gering

Klaras godhong gedhang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
Tiwas ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman

Aku pancen wong sing tuno aksoro
Ora biso nulis, ora biso moco
Nanging ati iki isih nduwe roso
Roso tresno koyo tumprape manungso

Reff :
Pupus godhong gedhang
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
Biting pringe garing
Mbok apusi awakku yo nganti gering

Klaras godhong gedhang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
Tiwas ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman

Aku pancen uwong cilik rakoyo rojo
Biso mangan wae aku uwis trimo
Nanging ati iki isih nduwe roso
Jroning batin sak tenane pengen kondho

DAFTAR LAGU DIDI KEMPOT LENGKAP