Lirik Waljinah - Ande Ande Lumut

Putraku si Andhe Andhe Andhe Lumut
Temuruna ana putri kang unggah-unggahi
Putrine, ngger, sing ayu rupane

Klenthing Abang iku kang dadi asmane

Duh, Ibu, kula dereng purun
Duh, Ibu kula mboten mudhun
Nadyan ayu sisane si Yuyu Kang-kang

Putraku si Andhe Andhe Andhe Lumut
Temuruna ana putri kang unggah-unggahi
Putrine, ngger, sing ayu rupane

Klenting Ijo iku kang dadi asmane

Duh, Ibu, kula dereng purun
Duh, Ibu kula mboten mudhun
Nadyan ayu sisane si Yuyu Kang-kang

 Putraku si Andhe Andhe Andhe Lumut
Temuruna ana putri kang unggah-unggahi
Putrine, ngger, sing ayu rupane
Klenting Biru iku kang dadi asmane

Duh, Ibu, kula dereng purun
Duh, Ibu kula mboten mudhun
Nadyan ayu sisane si Yuyu Kang-kang
Putraku si Andhe Andhe Andhe Lumut
Temuruna ana kere kang unggah-unggahi
Kerene, ngger, kang olo rupane

Klenthing Kuning iku kang dadi asmane

Duh, Ibu, kula sampun purun
Duh, Ibu kula purun mudhun


Chord Gitar Waljinah Ande Ande Lumut | Chord Lirik Kunci Gitar Waljinah Ande Ande Lumut | Lirik Chord Gitar Waljinah Ande Ande Lumut | Kunci Dasar Gitar Waljinah Ande Ande Lumut | Kunci Gitar Waljinah Ande Ande Lumut | Lirik Lagu Waljinah Ande Ande Lumut | Kunci Dasar Lagu Waljinah Ande Ande Lumut | Belajar Gitar Waljinah Ande Ande Lumut | Daftar Lagu Waljinah Ande Ande Lumut | Koleksi Kunci Gitar Waljinah Ande Ande Lumut |