Chord Didi Kempot feat Yan Vellia- Pokoke Melu | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Chord Didi Kempot feat Yan Vellia- Pokoke Melu

Chord Kunci Gitar Didi Kempot feat Yan Vellia- Pokoke Melu

*)
    Am
Pokoke melu, (melu sopo)
    Em
Yo melu kowe,
    Am
Pokoke melu melu, (melu ngopo)
    Em
Yo ngopo wae

D
Emoh ditinggal dewe
G
Aku pingin ngetotke
D
Emoh ning omah dewe
E
Pusing…..

**)
Pokoke melu, (melu ning endi)
Ning endi wae
Pokoke melu, (melu piye)
Yo piya piye

Dolan kok mangkat dewe
Lungo kok dewe dewe
Piye mbiyen janjine
Melu, pokoke melu
Melu..melu..melu..

lk :
    C
Gek ndang adus dik adus kramas dik
                G
Nganggo sampo opo nganggo sabun
                F
Panas panas yo mbok ojo ngalamun
    G        C   G
Ojo was was kowe ojo bingung

Gek ndang dandan dik gek ndang macak dik
Ayo takjak kowe ojo bingung
Panas panas yo mbok ojo ngalamun
Ngono wae kowe kok mutung

kembali ke pr : *)

reff :

kembali ke pr : **)

lk :
Gek ndang adus dik adus kramas dik
Nganggo sampo opo nganggo sabun
Panas panas yo mbok ojo ngalamun
Ojo was was kowe ojo bingung

Gek ndang dandan dik gek ndang macak dik
Ayo takjak kowe ojo bingung
Panas panas yo mbok ojo ngalamun
Ngono wae kowe kok mutung