Lirik Lagu Cah Ndeso

Cah Ndeso


Ibo bungahku yen aku dadi mitramu
Tindak tandukmu mung tansah nggodo atiku
Opo karepmu aku mung tansah setuju
Janji sliramu ora gawe gela aku

Nanging kepiye sajak sajake sliramu ngece
Marang aku ora nggape
Aku rumongso pancen aku bocah ndeso
Aku ra bondo lan kurang toto kromo