Lirik Lilin Herlina - Kangen Bojo

Ketawang suwaramu
Kelingan manise esemmu
Kang tansah ngeridu
Gawe kangen roso atiku
Loro nelongso
Roso kebak ning jero dodo
Sepine uripku
Ora endhah tanpo sliramu

Udane grimis wayah wengi
Soyo nambah kengene ati
Panglipurku mung nyawang poto
Koyo ngene rasane kangen bojo