Lirik Didi Kempot - Simbah Kakung | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Didi Kempot - Simbah Kakung

PA :
Nganggo jas ra nganggo sarung,
simbah kakung ngombe wedang ono warung
Sing digagas lha kok mboten nyambung nyambung
Mbah kakung atine bingung

Menyang langon nggoleki mbakyune atun
Cempluk sing uwis pensiun
Ra kepethuk uwis pirang pirang taun
Rindu ra biso dibendhung

PI :
Tua tua keladi mbah
Makin tua semakin jadi

PA :
Madu nduk rasane legi
Yen kowe njaluk aku sanggup ngayahi

PI :
Mangan peyek kok diemut mbah
Wong wis tuwek mbok yo enggal emut

PA :
Tuwo tuwane umur
Senajan tuwo aku isih siap tempur

DAFTAR LAGU DIDI KEMPOT LENGKAP