Lirik Didi Kempot - Sewu Dino

Rasane lemes awak iki
Koyo tanpo doyo
Naliko layangmu tak woco
Atiku koyo ra percoyo

Tak enteni rino klawan wengi
Suko manah nggonmu bali
Nganti ra kroso ueis sewu dino
Nggonmu pamit lungo

Salahku opo dusoku opo
Kowe tego nggandheng Piiyo liyo
Aku ra ngiro lamung ra nyono
Yen atimu ra koyo ayumu


Aku ra ngiro lamung ra nyono
Yen atimu ra koyo ayumu
Yen atimu ra koyo ayumu

DAFTAR LAGU DIDI KEMPOT LENGKAP