Lirik Bojo Wayuh | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Bojo Wayuh

Bojo Wayuh
Vokal: Novi & Agung


Pa :
Coba mrinio dik, bojoku sayang
Kowe arep tak jak rundingan
Opo ra pingin duwe momongan
Tak rabi wayuh, golek keturunan

Pi :
Iwak sepat mas, iwak kuniran
Wis ra kuat, dadi pikiran
Opo enake mas, gendong momongan
Yen toh mung dadi, bojo wayuhan

Pa :
Jarene sopo sing akeh bojone
Tambah akeh rejekine
Jo kuwatir seje wonge
Iku jare seje sandhang lan pangane

Pi :
Ojo nuruti, sing durung mesti
Timbang kuciwo, lan loro ing nembe mburine

Pa :
Jarene wong wadon diwayuh lilo
Wong wadon atine mulyo
Jo kuwatir senajan kowe mbok tuwo
Tresnaku tak bagi podo

Pi :
Urip ning ndunyo, kudu waspodo
Mulo sing eling marang nembah sing kuoso