Lirik Didi Kempot - Kalung Emas

@ANDELO MUSIC - Jual Beli Service Gitar Bogor
@ANDELO MUSIC - Jual Beli Service Gitar Bogor
Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo atimu
Ra nyono kowe lali karo aku

Kalung emas ku mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Reff :
Loro atiku,atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho


Nangisku iki
Mergo kowe sing nggarai
Kebangeten opo salahku iki
@ANDELO MUSIC - Jual Beli Service Gitar Bogor