Lirik Cak Diqin feat Eva Claudia - Ngathung

Pi : Pak pak e pak pak e tak kandani 
Pa : Yo mreneo ra sah mbengok
Pi : Mangke ndalu kancani
Pa : Cah iki nganeh nganehi (kok aneh toh)
Pi : Pak pak e tak bisiki
Pa : Ra masalah oke oke wae (jane ono opo toh)
Pi : Ndek bengi ngimpi ngeri
Pa : Mbok ojo meden medeni (mbok ojo ngunu toh)
Pi : Ngimpi ketiban cecak e cecak e malah ngoyak
Pa : Pantes wae nduk Mau awan bapakmu di ambung becak
Rasane ning balung rusak
Pi : Pak mriki tak pijete Ben ilang penyakite 
Pa : Kuwi sing tak enteni Kuwi sing tak karepi, Ben pak e mari
Pi : Pakpak e tak critani
Pa : Opo maneh gek luwih medeni
Pi : Kanthonganku ra isi


Reff :
(Dialog) :
Pa : Lha lhaiyo to entek enteki kowe mesti ngathung kok
Pi : Lha wis entek e pak
Pi : Pak
Pa : Piye
Pi : Anu e pak
Pa : O ye ora ngunu kuwi ora ngroya ngrayu Wong nek arep njaluk duwik biasa
Karo pak e mesti ngunu kuwi
Pi : tak pijeti yo pak
Pa : Halaah pijet
Pi : Tenan iki pak
Pa : Tenan atimu tenan
Pi : Tenin
Pa : Lego
Pi : Lego
Pa : Sayang karo pakmu
Pi : Iyo
PA : yo
Pi : Pak
PA : Yo

Pi : Pak pak e tak kandani 
Pa : Yo mreneo ra sah mbengok
Pi : Mangke ndalu kancani pak
Pa : Mbok ojo nganeh nganehi (kowe kok aneh ngopo sih)
Pi : Pak pak e tak bisiki
Pa : Ora masalah oke oke wae (oke)
Pi : Ndek bengi ngimpi ngeri
Pa : Mbok ojo meden medeni (mangkane kowe thok sing wedi aku yo wedi)
Pi : Ngimpi ketiban cecak e cecak e malah ngoyak
Pa : Pantes wae nduk mau awan bapakmu di ambung becak rasane ning balung rusak
Pi : Pak mriki tak pijete ben ilang penyakite 
Pa : Kuwi sing tak enteni kuwi sing tak karepi ben pak e mari
Pi : Pak pak pak e tak critani
Pa : Opo maneh gek luwih medeni (mesti medeni iki)
Pi : Ora ra kanthonganku ra isi e pak
Pa : Entek entekane mung ngathung