Lirik Cak Dikin feat Wiwid - Pindah Tresno | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Cak Dikin feat Wiwid - Pindah Tresno

Pa :
Kok ra isin tidak malu beraninya datang
Wis mbok pedot putus cinta meninggaPaan kakang
Pindah cinta pindah tresno wis ganti wong lanang
Mohon maaf sepurane aku ra gampangan

Ora gethuk ora serabi
Kabeh podo rasane legi
Wis mbok remuk atiku iki
Aku sumpah ra bakal bali

Lungo nggresik mung tuku jamu
Yen sak gelas regane piro
Pancen disik edan sliramu
Nanging malah sliramu ngliyo

Pi :
Tak akoni aku salah
Nglakoni sing ora genah
Nyuwun ngapuro kang kathah
Kulo pasrah