Lirik Lagu Rek Ayo Rek

Rek ayo rek mlaku-mlaku nang tunjungan (Ayo ngan)
Rek ayo rek rame-rame bebarengan (Ayo ngan)
Cak ayo cak sopo gelem melu aku
Cak ayo cak golek kenalan cah ayu

Ngalor ngidul liwat toko ngumbah moto
Masiyo mung nyenggal nyenggol ati lego
Sopo ngerti nasib awak lagi mujur
Kenal anake sing dodol rujak cingur

Jo dipikir koen podo gak duwe sangu (Ayo ngu)
Jo dipikir angger podo gelem mlaku (Ayo ku)
Mangan tahu jo dicampur nganggo timun (mun mun)
Malem minggu gak apik digowo nglamun


Reff :

Lan sopo ngerti nasib awak lagi mujur
Kenal anake sing dodol rujak cingur

Jo dipikir koen podo gak duwe sangu (Ayo ngu)
Jo dipikir angger podo gelem mlaku (Ayo ku)
Mangan tahu jo dicampur nganggo timun (mun mun)
Malem minggu gak apik digowo nglamun