Lirik Didi Kempot - Sekonyong Konyong Kodher

Cintaku sekonyong-konyong kodher
Karo kowe cah ayu sing bakul lemper
Lempermu pancen super resik tur anti laler
Yen ra pethuk sedina neng sirah ngliyer


Cintaku sekonyong-konyong koder
Paribasan during ndemok wani panjer
Modal bensin seliter motorku tak setater
Tak ampiri ayo tak jak muter-muter


Tiwas aku dandan mlipit
Rambutku lengane pomit
Malah kowe lunga plencing
Ora pamit mit mit mit mit

Bir temulawak
Nggonku mikir neng awak nganti rusak
Rusak njaja njero
Sing tak pikir jebule kaya ngono

Kembang jambu gogrok dipangan uler
Cintaku sekonyong konyong kodher
Uler keket mlakune klogat kloget
Jabang bayi jebul aku kena pelet

DAFTAR LAGU DIDI KEMPOT LENGKAP