Lirik Didi Kempot - Nunut Ngiyup | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Didi Kempot - Nunut Ngiyup

Nunut Ngeyup kulo nunut ngeyup
Udan lali ra nggowo payung
Teng tritis kulo nggih purun
Teng emper kulo nggih purun
Sak derenge matur nuwun


Nunut leren kulo nunut leren
Anjeng mantuk sampun kewengen
Udane ra leren-leren
Banyune netes neng gendeng
Leren kulo nunut leren


Langite peteng ndedet
Howone adem banget
Mbok kulo dijak mlebet
Kersane tambah anget

Semarang kaline banjir arep nyabrang wedi kintir
Nopo kulo angsal mampir kentongan ampun dititir
Kali cilik niku kalen jaman cilik konco langen
Nopo sampeyan kesupen kulo bade nderek leren

DAFTAR LAGU DIDI KEMPOT LENGKAP