Terbaru

Al Quran dan Terjemahan

Lirik Barakatak - Barade

bararade ieu
bararade ieu
bararade bade bade bade ieu

jalan Dewi Sartika
jeung lapang Tegal Lega
mun wanci sareupna
tegesna sabada isya
loba ucing gering
ngalayap nepi ka peuting
ngadon dagang pingping
keur lalaki nu curaling

mengkol ka Gardujati
katelahna Kebon Tangkil
wilayah nu pasti
Saritem tempat nu nyempil
bikang pabaliut
nawisan barang nu nyumput
jalu nu kapincut
ka kamar langsung diurut

barade bararade ieu
nu ngagaleuh barang anu geuleuh
barade bararade ieu
mangga cobi pasti hoyong deui
barade bararade ieu
atos nyobi si ujang kapatil
barade bararade ieu
tos kapatil si ujang anu kasiksa

bararade ieu
bararade ieu