Lirik Ki Narto Sabdo - Klinci Ucul | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Ki Narto Sabdo - Klinci Ucul

Ngubengi kutho..,
Sakteruse, neng ndeso ndeso..
Mergo aku anggolek’i,
Sing tak tresnani, kelinciku ucul..

Lungo mangetan,
Suroboyo, terus nyang bali..
Mangulon lungo nyang bandung ora ketemu..
Terus aku nyang jakarta..

Jebul ora ketemu.,
Aduh klinciku, ojo mbedo aku..
Terus bali nyang semarang,
Klinciku uwus ono kandang..

La jebulane..,
Grusa grusu, keburu nafsu..
Wekasane montang-manting, ragate akeh
Aku dewe kang kebanting..

Jebul ora ketemu.,
Aduh klinciku, ojo mbedo aku..
Terus bali nyang semarang,
Klinciku uwus ono kandang..

reff:
kembali keatas..ngubengi kutho..


Chord Gitar Ki Narto Sabdo Klinci Ucul | Chord Lirik Kunci Gitar Ki Narto Sabdo Klinci Ucul | Lirik Chord Gitar Ki Narto Sabdo Klinci Ucul | Kunci Dasar Gitar Ki Narto Sabdo Klinci Ucul | Kunci Gitar Ki Narto Sabdo Klinci Ucul | Lirik Lagu Ki Narto Sabdo Klinci Ucul | Kunci Dasar Lagu Ki Narto Sabdo Klinci Ucul | Belajar Gitar Ki Narto Sabdo Klinci Ucul | Daftar Lagu Ki Narto Sabdo Klinci Ucul | Koleksi Kunci Gitar Ki Narto Sabdo Klinci Ucul |