Lirik Waljinah - Nawala

Wis tak tampa nawalane surasane uga wis mangerti
Warna-warna pamuwuse temahane bisa ndudut ati
Ngantiya tekan seprene saya gawe ewuh ing pambudi
Nggonku kirim wangsulane sing mesthine dhewekke ngenteni

Nora gampang sanadyan ta mung nulisa layang
Amrih padhang yen diwaca wong sing lagi nandang
Ora sepira wujude dirasakna abote kepati
Nawala mung dluwang wae diguwanga anggondheli ati



Chord Gitar Waljinah Nawala | Chord Lirik Kunci Gitar Waljinah Nawala | Lirik Chord Gitar Waljinah Nawala | Kunci Dasar Gitar Waljinah Nawala | Kunci Gitar Waljinah Nawala | Lirik Lagu Waljinah Nawala | Kunci Dasar Lagu Waljinah Nawala | Belajar Gitar Waljinah Nawala | Daftar Lagu Waljinah Nawala | Koleksi Kunci Gitar Waljinah Nawala |