Lirik Brodin - Rondo Kwalat | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Brodin - Rondo Kwalat

Nggawe lepet kok jarene kupat
Nggowo kawat kok jarene bendrat
Nduwe bojo kok jange dipegat
Ojo nemen anggonmu nekat

Jare rondo kok ra duwe surat
Nggolek surat kok ra nggowo pangkat
Ati sumpek kok jange kendat
Ngaku rondo kok ra duwe surat

Duwe bojo ojo sekarat
Urip iki ibarat mung liwat
Ojo mumpung urip ning jagad
Elingono sekso akherat


Rondo kuwalat rondo kuwalat
Rondo kuwalat pancene rondo sing nekat