Lirik Darso - Saha Nu Lepat | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Darso - Saha Nu Lepat

Saha nu leupatna
Mun diri katalanjuran
Bongan diri salira
Rek sarimbak jeung manehna

Saha nu lepatna
Mun heureuy kaleuleuwihi
Da bongan teureuh salira
Bet sasorot jeung birahi

Hanjakal tepang teh kapandeurian
Dina wanci geus reprepan
Ulah maksa kudu di penta
Tangtu gede mamalana

Badan nu leupat
Timangsa pa duduan
Da hate perna kagewang
Ku salira jeung teuteupna