Lirik Demy - Kedanan Riko

Welas hang sun songgo,
Kangen noring dodo..
Katon rupan riko,
Batin sun kesikso..

Magih noring ati,
Seru welas iki..
Sing biso diganti,
Kalung emas gelang ali-ali..

Sewu lintang hang madangi,
Jagad royo..
Koyo riko hang magih,
Manggon ring dodo..

Masio isun lalekaken,
Welas riko..
Tapi isun sing biso,
Sing lilo..

Ono hang ilang
Ring njero atinisun..
Kelayung-layung
Hang sun ambati mung riko..

Ngumboro nong awang-awang,
Mung katon riko..
Gedigi rasane,
Dadi wong kedanan..

reff:
Welas hang sun songgo,
Kangen noring dodo..
Katon rupan riko,
Batin sun kesikso..

Magih noring ati,
Seru welas iki..
Sing biso diganti,
Kalung emas gelang ali-ali..

Sewu lintang hang madangi,
Jagad royo..
Koyo riko hang magih,
Manggon ring dodo..

Masio isun lalekaken,
Welas riko..
Tapi isun sing biso,
Sing lilo..

Ono hang ilang
Ring njero atinisun..
Kelayung-layung
Hang sun ambati mung riko..

Ngumboro nong awang-awang,
Mung katon riko..
Gedigi rasane,
Dadi wong kedanan..

Ono hang ilang
Ring njero atinisun..
Kelayung-layung
Hang sun ambati mung riko..

Ngumboro nong awang-awang,
Mung katon riko..
Gedigi rasane,
Dadi wong kedanan

JUAL BELI SERVICE GITAR BOGOR
CS : Call/ WA : 085389888886
Parung Bogor 081288805552 
Yasmin Bogor 085368885552