Lirik Demy - Welase Roso

Loro rasane ring njero dodo
Mergo adoh ambi riko
Perih rasane ring njero ati
Mergo kelangan wong hang sun welasi

Ilang saiki wes ilang
Ilang teko ring ati
Ilang saiki wes ilang
Ilang teko ring ati

Sing kuwat sing kuwat
Tanpo anane riko
Atinisun rasane sing biso
Sing kuwat sun sing kuwat
Tanpa anae riko
Mergo welas isun mung kanggo riko

Riko hang sun welasi
Saiki emboh nong endi
Aran riko mageh jangget
Nong ati. . . .

Loro rasane ring njero dodo
Mergo adoh ambi riko
Perih rasane ring njero ati
Mergo kelangan wong hang sun welasi

Ilang saiki wes ilang
Ilang teko ring ati
Ilang saiki wes ilang
Ilang teko ring ati

JUAL BELI SERVICE GITAR BOGOR
CS : Call/ WA : 085389888886
Parung Bogor 081288805552 
Yasmin Bogor 085368885552