Lirik Didi Kempot - Ilang Tresnane

ak trima trimake
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku ora nglila ake
Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane

Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpahe naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tresname jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

reff :
Tak trima trimake
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku ora nglila ake
Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane

Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpahe naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tresname jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

Klopo sing tak tandur
Limang taun sing kepungkur
Uwis thukul godonge wis dadi janur
Janur sing semampir ono ing ngarep omahmu
Nanging sing nyanding kowe dudu awakku, dudu aku

DAFTAR LAGU DIDI KEMPOT LENGKAP

JUAL BELI SERVICE GITAR BOGOR
CS : Call/ WA : 085389888886
Parung Bogor 081288805552 
Yasmin Bogor 085368885552