Lirik Didi kempot - Isin | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Didi kempot - Isin

Konco-konco wis do ngerti
Kowe suwe dadi pacarku
Nggumun banget mikirake
Lha kok mung ngene dadine

Uwis tau tak cucup pipimu
Uwis tau tak rangkul pundakmu
Ngopo to [i es i en -i-es-i-en]
Isin isin nyeluk sayang mbek aku

Yen kencan wis bola-bali
Tak etung meh saben wengi
Nggumun banget mikirake
Lha kok mung ngene dadine

Uwis tau tak cucup pipimu
Uwis tau tak rangkul pundakmu
Ngopo to [i es i en -i-es-i-en]
Isin isin nyeluk sayang mbek aku

reff :
Konco konco wis

Isin isin nyeluk sayang mbek aku

Uwis tau tak cucup pipimu
Uwis tau tak rangkul pundakmu
Ngopo to [i es i en -i-es-i-en]
Isin isin nyeluk sayang mbek aku

Isin isin nyeluk sayang mbek aku
Isin isin nyeluk sayang mbek aku
Isin isin nyeluk sayang mbek aku
JUAL BELI SERVICE GITAR BOGOR
CS : Call/ WA : 085389888886
Parung Bogor 081288805552 
Yasmin Bogor 085368885552