Lirik Didi Kempot - Jembatan Suramadu | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Didi Kempot - Jembatan Suramadu

Watu karang kae kembang segoro
Sing tak sawang seprene ra tau lungo
Koyo tresno, tresnoku - sing ono dhodho
Ora ngalih senajan dirayu wong liyo

*)
Jolo iwak tak tumpuk ning prau kayu
Saben ngantuk tak nggo bantale turuku
Yen kowe cedak ra adoh - soko mripatku
Sing tak jaluk imbangono katresnanku

Suromadu aduh dhik - nyabrang segoro
Yen kowe sayang - senajan adoh entenono
Suromadu aduh dhik - kretege dowo
Suromadu - Suroboyo Meduro

Reff :
Dik dik dik aku tresno
Karo kowe nglalek ake ora biso
Dik dik dik dik dik entenono
Mung sliramu sing tansah ono ing dhodho

Dik dik dik aku rindu
Rino wengi mung tansah eling sliramu
Dik dik dik dik dik aku rindu
Entenono ning kreteg suromadu

DAFTAR LAGU DIDI KEMPOT LENGKAP

JUAL BELI SERVICE GITAR BOGOR
CS : Call/ WA : 085389888886
Parung Bogor 081288805552 
Yasmin Bogor 085368885552