Lirik Didi Kempot - Karindangan (Prawan Kalimantan)

Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu Kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan

Cempedhak mas dudu nongko
Mbiyen cedhak ra wani kondho
Neng opo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondho kondho

Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Trenaku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun

Reff
Aduh pake make aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Aduh pake make aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Beninge banyu kalimantan
Mbiyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko mbiyen kenalan

Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan

Cimpedak mas dudu nongko
Mbiyen cedhak rawani
kondho
Neng opo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondho kondho

DAFTAR LAGU DIDI KEMPOT LENGKAP

JUAL BELI SERVICE GITAR BOGOR
CS : Call/ WA : 085389888886
Parung Bogor 081288805552 
Yasmin Bogor 085368885552