Lirik Didi Kempot - Kesetrum tresno | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Didi Kempot - Kesetrum tresno

Pikirane suwung, luntang lantung
Koyo wong linglung
Ditakoni uwis ora nyambung
Kok malah ngelamun

*)
Suket dikiro so on
Kringet jarene parfum
Sumpek yen lagi gandrung
Klepek klepek koyo iwak kesetrum

Kesetrum treno maass…
Ning ati loro…
Kesetrum treno maass…
Salahe sopo…

Kesetrum tresno…
Rasane ning ati loro…
Kesetrum tresno…
Sing digagas ra rumongso…

Kesetrum tresno…
Rasane ning ati gelo…
Kesetrum tresno…
Wis ra eling opo opo…

reff :
kembali ke *)

Pikirane suwung, luntang lantung
Koyo wong linglung
Ditakoni uwis ora nyambung
Kok malah ngelamun

Kesetrum tresno…
Rasane ning ati loro…
Kesetrum tresno…
Sing digagas ra rumongso…

Kesetrum tresno…
Rasane ning ati gelo…
Kesetrum tresno…
Wis ra eling opo opo…

Suket dikiro so on
Kringet jarene parfum
Sumpek yen lagi gandrung
Klepek klepek koyo iwak kesetrum
Kesetrum tresno….

DAFTAR LAGU DIDI KEMPOT LENGKAP

JUAL BELI SERVICE GITAR BOGOR
CS : Call/ WA : 085389888886
Parung Bogor 081288805552 
Yasmin Bogor 085368885552