Lirik Didi Kempot - Konangan (Ketahuan) | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Didi Kempot - Konangan (Ketahuan)

Saiki aku ra percoya
Percoyo karo janjimu
Mbiyen sing tak sawang mung rupo
Ora ngerti atimu
Dek wingi kowe ngomong setia
Ora tau selingkuh

Saiki aku wes ngerti
Ngerti polah tingkahmu
Neng ngarep mripat iki
Kowe nglarani aku
Karo wong lanang kuwi kancaku

Reff
O o kowe konangan pacaran maneh
karo wong liyo konco kentelku
O o kowe konangan pacaran maneh
karo wong liyo dudu bojomu

Saiki aku ra percoya
Percoyo karo janjimu
Mbiyen sing tak sawang mung rupo
Ora ngerti atimu
Dek wingi kowe ngomong setia
Ora tau selingkuh

Saiki aku wes ngerti
Ngerti polah tingkahmu
Neng ngarep mripat iki
Kowe nglarani aku
Karo wong lanang kuwi kancaku

Reff
O o kowe konangan pacaran maneh
karo wong liyo konco kentelku
O o kowe konangan pacaran maneh
karo wong liyo dudu bojomu

O o kowe konangan pacaran maneh
karo wong lanang konco kentelku
O o kowe konangan pacaran maneh
karo wong liyo kuwi kancaku

O o kowe konangan pacaran maneh
karo wong liyo dudu bojomu
O o kowe konangan pacaran maneh
karo wong lanang konco kentelku

DAFTAR LAGU DIDI KEMPOT LENGKAP

JUAL BELI SERVICE GITAR BOGOR
CS : Call/ WA : 085389888886
Parung Bogor 081288805552 
Yasmin Bogor 085368885552