Lirik Didi Kempot - Lilo

Opo wis ora kelingan,
Sumpah janjimu mung marang aku,
Sineksen lintang rembulan,
Jarene tresnamu mung, kanggo aku...

Wis nganti telung ketigo ,
Nanging sliramu, ora kirim warto
Bareng saiki wis teko,
Kowe malah gandeng prio liyo...

Ora nyono ora ngiro,
Kowe medhot taline asmoro,
Tresnaku kang tulus suci,
Ra mbok jogo, malah mbok blenjani...

Opo pancen wis nasibku,
Kudu pisahan karo sliramu,
Nadyan abot jroning ati,
Nanging aku ra biso ngloncati...

Lilo atiku wis lilo,
Nadyan batinku keloro-loro,
Nanging aku ra kuwowo,
Mergo atiku, wis kebacut tresno..

kembali ke atas

DAFTAR LAGU DIDI KEMPOT LENGKAP

JUAL BELI SERVICE GITAR BOGOR
CS : Call/ WA : 085389888886
Parung Bogor 081288805552 
Yasmin Bogor 085368885552