Lirik Dimas Tedjo - Kumantil

Jumedule sang suryo
Tak umpamakke jumedule tresno
Naliko pisan ketemu sliramu
Bocah manis pepujanku
Yen tak roso soyo dino
Katresnan iki tansoyo ngremboko
Witing pari pepindhane rasaku
Dimen mari kudu ketemu

Andheng-andheng ning janggutmu
Yen tak pandeng bingung rasaku
Rino wengi tanpo nendro
Tansah kantil kumantil ning netro

Tan kuwowo roso iki
Esem kang manis angrerujit ati
Pasar alit pinggir margi duh yayi
Yen wurung gelo ning ati