Lirik Doel Sumbang - Hanjakal | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Doel Sumbang - Hanjakal

Jangji urang rek saati
Moal pada ingkar, moal rek sulaya
Tapi jangji ukur jangji
Sumpah tinggal sumpah
Kalah jadi runtah

Kaduhung sagede gunung
Teu ngagugu omong indung
Papatah di anggap angin
Geuningan kieu jadina

Hate ceurik balilihan
Taya nu bisa ngubaran
Hate asa di wewejet rajet

Ku kamana ngubaran diri
Kudu jumaha miceun kanyeri
Kudu kasaha nitipkeun diri
Kudu kumaha, nya kumaha


Chord Doel Sumbang Hanjakal,  Kunci Gitar Doel Sumbang Hanjakal,  Lirik Lagu Doel Sumbang Hanjakal,  Lirik Lagu Kunci Gitar Doel Sumbang Hanjakal, Koleksi Chord Lirik Lagu Doel Sumbang

JUAL BELI SERVICE GITAR BOGOR
CS : Call/ WA : 085389888886
Parung Bogor 081288805552 
Yasmin Bogor 085368885552