Lirik Manthous - Methuk

Janjine saguh methuk tiwas diadang nganti ngantuk-antuk
Dene lih dandan mengkuk thingak-thinguk jebul ra dipethuk.
Omongane nggedubuk tiwas digugu jebul ora gathuk
Alesane sak thekruk monthak-manthuk samar yen diamuk

Esuk methuk alah sore methuk e
bola-bali methuke jebul ora tau entuk
Pring ora dinggo sulingan opo lali opo ra kelingan
opo lali opo ra kelingan

esuk dhele alah sore tempe e ojo sok leda lede
e ojo sok leda lede, Jas bukak ikete blangkon
sama juga sami mawon sama juga alah
sami mawon


ting anting gulo jowo gulane aren opo gulo klopo
ling eling mbok rumongso ojo nganti agawe kuciwo