Lirik NDX AKA - Bribikannku Dibegal Konco

Aduh ciloko nda! (piye piye)
Koe reti ra kimcile sing teko ndene? (ho o)
Hayo kae! Kae dibegal e! (lha motore)
Haduh yo udu motore to nda!
Begal atine, atine, atine, ati ati ,
perasaan perasaane lho! (sopo to jenenge, sopo?)
yo kae lho....
timbul kae lho (Oo timbul)

SEEEETOP!!
Nah diam, jaga kebersihan, jangan
berisik, silahkan nyani lagi

Bribikane konco mbok begal
Opo gawan bai watakmu kui
kriminal Waton ciak, waton ndupak
Tanpo riting main gasak kekancane rusak
Ash prek!!

Bribikane konco mbok begal
Opo gawan bai watakmu kui kriminal
Waton ciak, waton ndupak
Tanpo riting main gasak kekancane rusak
Ash prek!!

Jaman saiki akek konco sek nggrateli
Wes iruh bribikane konco tetep diceraki
 Modal percaya diri, awale basa basi
Tingkah lakune koyo asu lagi dipakani

Ra ngurus konco kenthel nyatanekoe tegel
Ngelek ngelek neng mburi, niatmu golek rai
Neng ngarep macak apik, neng mburi koyo kirik
Ra ngurus kekancane sing penting oleh kimcile
Asu!!

Bribikane konco mbok begal
Opo gawan bai watakmu kui kriminal
Waton ciak, waton ndupak
Tanpo riting main gasak kekancane rusak
 Ash prek!!
Bribikane konco mbok begal
Opo gawan bai watakmu kui kriminal
Waton ciak, waton ndupak
Tanpo riting main gasak kekancane rusak
Ash prek!!

 Sakjane aku nesu, ndelok tingkah lakumu
Pahitan ninja FU kau begal pacar baruku
Opo koe ra mirror rupamu kui error
Gur modal motor rental, awakmu kebak dangkal
Rasane dadi ngelu, pengen macul cangkemu
Mergone koe kecu, tego nikung koncomu
Aku raiso meneng, aku dadi sepaneng
Ndelokke koe seneng neng utek dadi kemrengseng
Umup!!!

Bribikane konco mbok begal
Opo gawan bai watakmu kui kriminal
Waton ciak, waton ndupak
Tanpo riting main gasak kekancane rusak
Ash prek!!

Bribikane konco mbok begal
Opo gawan bai watakmu kui kriminal
Waton ciak, waton ndupak
Tanpo riting main gasak kekancane rusak
Ash prek!!


Chord NDX AKA TTM Bribikannku Dibegal Konco,  Kunci Gitar NDX AKA TTM Bribikannku Dibegal Konco,  Lirik Lagu NDX AKA TTM Bribikannku Dibegal Konco,  Lirik Lagu dan kunci gitar NDX AKA TTM Bribikannku Dibegal Konco, Koleksi Chord Lirik Lagu NDX AKA



JUAL BELI SERVICE GITAR BOGOR
CS : Call/ WA : 085389888886
Parung Bogor 081288805552 
Yasmin Bogor 085368885552