Lirik Merry Andani – Midua Cinta

Emut baheula ngawitan tepang
anjeun anu sakitu deudeuhna
meusmeus nyebut cinta.
meusmeus nyebut nyaah

dugi ka abdi sumerah diri
Teu lami urang ngarumah tangga
naha atuh ayeuna bet beda
kawas kila kila

hayang nu kadua
dugi ka sirna rasa kacinta
Abdi teu nyangka akang rek tega
gening buktina midua cinta
dugi ka teu aya ras rasanana

ninggalkeun buah kacinta
Abdi teu cangka akang rek tega
gening buktina midua cinta
dugi ka teu aya ras rasanana
ninggalkeun buah kacinta


JUAL BELI SERVICE GITAR BOGOR
CS : Call/ WA : 085389888886
Parung Bogor 081288805552 
Yasmin Bogor 085368885552
bukalapak IstanaGitar