Lirik Cak Diqin feat Wiwid - Sengkaling Ninggal Janji

Pi :
Ning sengkaling janjimu tak gondeli
Piasetyamu ra pegat tulusing ati
Welas asih nganti tekaning pati
Ning sengkaling janjimu tak gondeli

Pa :
Koyo karang kukuh utuh ing setyo
Tresno welas ra keno den pisahno
Ora pegat nganti pungkasing nyowo
Koyo karang kukuh utuh ing setyo

Pa + Pi :
Ayo ngugemi sumpah lan janjine
Kowe lan aku bareng sak lawase
Jo nganti mengko lamis ing mburine
Sengkaling iki kang dadi saksine


Ayo ngugemi sumpah lan janjine
Kowe lan aku bareng sak lawase
Jo nganti mengko lamis ing mburine
Sengkaling iki kang dadi saksine
bukalapak IstanaGitar