Lirik Lilin Herlina - Ilat Tanpo Balung | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Lilin Herlina - Ilat Tanpo Balung

Panas mongso ketigo, wawas sing tak kroso
Tiwas aku teko, mbok tinggal lungo
Tegane atimu, ninggalake aku
Kebangeten, kebangeten awakmu
Bareng sing tak rasa’ke, ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku, mbok tinggal mlayu
Nibo tangi aku, aku ngoyak awakmu
Tulung, entenono aku
Opo ra kelingan, biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati, bareng mari kowe lali
Paribasan peksi, mabur dhuwur eling bali
Aku kok apusi, sak tenane aku ngerti
Ilat tanpo balung, wis ditulung malah menthung
Sak karepmu, tutugno lakumu

Reff :
Bareng sing tak rasa’ke, ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku, mbok tinggal mlayu
Nibo tangi aku, aku ngoyak awakmu
Tulung, entenono aku
Opo ra kelingan, biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati, bareng mari kowe lali
Paribasan peksi, mabur dhuwur eling bali
Aku kok apusi, sak tenane aku ngerti
Ilat tanpo balung, wis ditulung malah menthung
Sak karepmu, tutugno lakumu
Sak karepmu, tutugno lakumu


Chord Gitar Lilin Herlina ilat  Tanpo Balung | Chord Lirik Kunci Gitar Lilin Herlina ilat  Tanpo Balung | Lirik Chord Gitar Lilin Herlina ilat  Tanpo Balung | Kunci Dasar Gitar Lilin Herlina ilat  Tanpo Balung | Kunci Gitar Lilin Herlina ilat  Tanpo Balung | Lirik Lagu Lilin Herlina ilat  Tanpo Balung | Kunci Dasar Lagu Lilin Herlina ilat  Tanpo Balung | Belajar Gitar Lilin Herlina ilat  Tanpo Balung | Daftar Lagu Lilin Herlina ilat  Tanpo Balung | Koleksi Kunci Gitar Lilin Herlina ilat  Tanpo Balung |