Lirik Lilin herlina - Wonogiri

Wonogiri hiburane mas
Hiburane kang yo campursari

Mojang cilik kotane mbangun lestari
Kabeh rakyate podo nyawiji

Koyo kowe lan aku wis dadi siji
Ojo pisah nganti tekaning pati
Koyo banyune kari kayangan
Katresnanku ora bakal ilang


Endah yen disawang gunung gandul
Dadi lambang jodone wong loro
Koyo kowe lan aku saiki akur
Jalaran ketemu ing gajah mungkur

Endah yen disawang gunung gandul
Dadi lambang jodone wong loro
Koyo kowe lan aku saiki akur
Jalaran ketemu ing gajah mungkur

Sego tiwul lawuhe iwak teri
Aku gandrung mas setengah mati

Sego tiwul lawuhe iwak teri
Aku gandrung mas setengah mati


Chord Gitar Lilin Herlina Wonogiri | Chord Lirik Kunci Gitar Lilin Herlina Wonogiri | Lirik Chord Gitar Lilin Herlina Wonogiri | Kunci Dasar Gitar Lilin Herlina Wonogiri | Kunci Gitar Lilin Herlina Wonogiri | Lirik Lagu Lilin Herlina Wonogiri | Kunci Dasar Lagu Lilin Herlina Wonogiri | Belajar Gitar Lilin Herlina Wonogiri | Daftar Lagu Lilin Herlina Wonogiri | Koleksi Kunci Gitar Lilin Herlina Wonogiri |