Lirik Cak Dikin feat Wiwid - Muspro | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Cak Dikin feat Wiwid - Muspro

Pi:
Rasah mrene sampeyan rasah mrene
Cuku wae tresnaku cuwuk wae
Wis ra perlu welasku nggo sliramu
Ngobral janji nyatane mung janji palsu

Pa:
Aku sih butuh wektu nggo nglamar sliramu
Aku sih butuh bondo ojo nuduh suloyo
Mbok sing sabar tak njaluk mbok sing sabar
Dino Ahad sajake wis tak lamar
Tak rencono lamaranku telung milyar
Awan bengi tak rewangi ojek dokar

Pi:
Aku ra butuh janji
Butuhku mung bukti
Aku ra butuh crito
Ngendikanmu mung muspro

Reff:
Pi:
Opo aku amung mbok gawe dolanan
Isin tonggo ben dino kanggo guneman
Yen tak tunggu Minggu ra ono lamaran
Tresnoku bakal tak obral turut ndalan

Pa:
Ojo mutung kabeh mau wis tak pitung
Dimen bebrayan mbesuke biso untung
Ayo ngguyu tang ting tang ting tang ting tung
Yen ra kowe luwih becik aku nggantung