Lirik Cak Dikin feat Wiwid - Sepur Argo Lawu

Pa:
Sepur sepur argo lawu
Mlayune menyang jokarto
Ancur-ancure atiku
Bacut edan kowe ra tresno

Pi:
Kreta-kreta dwipangga
Berhenti mampir di jogja
Bukannya aku tak cinta
Karna dimarah oleh bapak saya

Pa:
Kreta api argo wilis
Aku opo kurang manis
Sepure argo muria
Kurang bagus opo kurang gagah

Pi:
Kreta api argo anggrek
Tampan manis tidak jelek
Sepure argo bromo
Pilihane bapak wong sing sugih dunyo

Pa:
Sepur sepure sri tanjung
Larane pacaran wurung
Wis tak pikir wis tak petung
Pethuk bapakmu sesuk tak penthung