Lirik Sonny Joss - Sri Wis Bali | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Sonny Joss - Sri Wis Bali

Sri, kowe wis bali
Biyen lungo kok ora pamit aku
Jarene kowe pamite tuku trasi
Kowe malah minggat ninggalake aku


Sri, kowe wis bali
Ati seneng, senenge setengah mati
Nanging siji, Sri nggawe tangise ati
kowe bali nggowo oleh-oleh anak bayi


*)
Wis rong taun aku ngenteni kowe, Sri
Lawang omah saben dino ra dikunci
Kowe wis ngerti yen aku wong ra nduwe
Dadi kuli bayarane ora mesti

Tak rewangi aku dodol klambi
Nggoleki kowe, Sri sing tak tresnani
Tak rewangi aku dodol klambi
Kentekan sangu, Sri nggoleki kowe


Sri, kowe wis bali
Ati seneng, senenge setengah mati
Nanging siji, Sri nggawe tangise ati
Kowe bali nggowo oleh-oleh anak bayi


reff :
Kembali ke *)

Chord Gitar Sonny Joss Sri Wis Bali | Chord Lirik Kunci Gitar Sonny Joss Sri Wis Bali | Lirik Chord Gitar Sonny Joss Sri Wis Bali | Kunci Dasar Gitar Sonny Joss Sri Wis Bali | Kunci Gitar Sonny Joss Sri Wis Bali | Lirik Lagu Sonny Joss Sri Wis Bali | Kunci Dasar Lagu Sonny Joss Sri Wis Bali | Belajar Gitar Sonny Joss Sri Wis Bali | Daftar Lagu Sonny Joss Sri Wis Bali | Koleksi Kunci Gitar Sonny Joss Sri Wis Bali |