Lirik Sonny Josz - Calon Bojo | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Sonny Josz - Calon Bojo

Dhik wis seminggu aku ora ketemu
Ati kangen rindhu karo sliramu
Kelingan ngguyumu kelingan swaramu
Mumet sirahku yen ora ketemu
Dhik wis seminggu awak rasane lesu
Mikir sliramu awak nganti kuru
Yen ora percoyo bukak’en dhodhoku
Mung kowe siji dadi calon bojoku
Tuku tahu
Neng pasar Minggu
Jarene tresnamu
cuma kanggo aku
(ah moso iyo)
Mlaku-mlaku neng pasar baru
Yen kelingan sliramu ora biso turu
Rino wengi atiku ora karuan
Opo bener kowe seneng karo aku


Reff :
Dhik wis seminggu aku ora ketemu
Ati kangen rindhu karo sliramu
Kelingan ngguyumu kelingan swaramu
Mumet sirahku yen ora ketemu
Tuku tahu
Neng pasar Minggu
Jarene tresnamu
cuma kanggo aku
(ah moso iyo)
Mlaku-mlaku neng pasar baru
Yen kelingan sliramu ora biso turu
Rino wengi atiku ora karuan
Opo bener kowe seneng karo aku
Rino wengi atiku ora karuan
Opo bener kowe seneng karo aku

Chord Gitar Sonny Joss Calon Bojo | Chord Lirik Kunci Gitar Sonny Joss Calon Bojo | Lirik Chord Gitar Sonny Joss Calon Bojo | Kunci Dasar Gitar Sonny Joss Calon Bojo | Kunci Gitar Sonny Joss Calon Bojo | Lirik Lagu Sonny Joss Calon Bojo | Kunci Dasar Lagu Sonny Joss Calon Bojo | Belajar Gitar Sonny Joss Calon Bojo | Daftar Lagu Sonny Joss Calon Bojo | Koleksi Kunci Gitar Sonny Joss Calon Bojo |