Lirik Sonny Joss - Bakul Jamu | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Sonny Joss - Bakul Jamu

Waduh..tangi turu rasane boyok loro kabeh

Yem bakul jamu kowe ndang mreneo
Aku arep tuku jamune pegel linu
Yen kowe ngedoli ojo larang-larang
Gawe langganan rong dino sepisan

Yem bakul jamu kowe tambah lemu
Rambut digelung konde yen mlaku kooyo macan luwe
Nyangking timbo abang gawe wadahe banyu
Karo nawakke dagangan jamune

Bakul jamu rupane ayu,
Ngguya-ngguyu sajake seneng karo aku
Bakul jamu rupane ayu
Ngguya-ngguyu marakke ora biso turu

Rino wengi atiku ora karuan
Opo bener kowe deneng karo aku

Reff :

Yem bakul jamu kowe ndang mreneo
Aku arep tuku jamune pegel linu
Yen kowe ngedoli ojo larang-larang
Gawe langganan rong dino sepisan

Bakul jamu rupane ayu
Ngguya-ngguyu sajake seneng karo aku
Bakul jamu rupane ayu
Ngguya-ngguyu marakke ora biso turu


Rino wengi atiku ora karuan
Opo bener kowe deneng karo aku
Rino wengi atiku ora karuan
Opo bener kowe deneng karo aku


Chord Gitar Sonny Joss Bakul Jamu | Chord Lirik Kunci Gitar Sonny Joss Bakul Jamu | Lirik Chord Gitar Sonny Joss Bakul Jamu | Kunci Dasar Gitar Sonny Joss Bakul Jamu | Kunci Gitar Sonny Joss Bakul Jamu | Lirik Lagu Sonny Joss Bakul Jamu | Kunci Dasar Lagu Sonny Joss Bakul Jamu | Belajar Gitar Sonny Joss Bakul Jamu | Daftar Lagu Sonny Joss Bakul Jamu | Koleksi Kunci Gitar Sonny Joss Bakul Jamu |