Lirik Sonny Joss - Kecantol | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Sonny Joss - Kecantol

Iki jaman jaman kemajuan
Golek bojo ojo sembarangan
Pikir-pikir yen arep nglakoni
Ati-ati yen kowe arep rabi

Tresno iku ora sembarangan
Golek bojo kanggo sak lawase
Pikir-pikir yen arep nglakoni
Ati-ati yen kowe arep rabi

Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti uwonge
Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti atine

Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati yen kowe arep rabi
Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati yen kowe arep rabi

“Dik..dik kene kene,
lungguho tak kandani,
kowe yen nggolek jodho
sing ati-ati yo,”

Iki jaman jaman kemajuan
Golek bojo ojo sembarangan
Pikir-pikir yen arep nglakoni
Ati-ati yen kowe arep rabi

Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti uwonge
Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti atine

Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati yen kowe arep rabi
Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati yen kowe arep rabi

Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti uwonge
Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti atine


Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati, yen kowe arep rabi
Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati yen kowe arep rabi

Chord Gitar Sonny Joss Kecantol | Chord Lirik Kunci Gitar Sonny Joss Kecantol | Lirik Chord Gitar Sonny Joss Kecantol | Kunci Dasar Gitar Sonny Joss Kecantol | Kunci Gitar Sonny Joss Kecantol | Lirik Lagu Sonny Joss Kecantol | Kunci Dasar Lagu Sonny Joss Kecantol | Belajar Gitar Sonny Joss Kecantol | Daftar Lagu Sonny Joss Kecantol | Koleksi Kunci Gitar Sonny Joss Kecantol |