Lirik Demy - Katon Katonen | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Demy - Katon Katonen

Semene wis isun lakoni,
Sampek kapan isun goleti..
Hang gawe batin isun demen,
Hang gawe batin isun tentrem..
Opo tah riko magih ono,
Kadhung magih atinisun lego..

Opo magih riko iling isun,
Ring riwayat bengen-bengene..
Riko lan isun bengen dadi siji,
Masio sing ono taline roso..
Isun sak benere,
Demen ambi riko..

Sakat riko wis sing ono,
Ninggal isun dewek ring deso..
Ring endi bain riko menyang,
Raino bengi sun katon-katonen..
Riko hang dadi impenan,
Yo mung riko hang dadi angenan..

Opo magih riko iling isun,
Ring riwayat bengen-bengene..
Riko lan isun bengen dadi siji,
Masio sing ono taline roso..
Isun sak benere,
Demen ambi riko..

Sakat riko wis sing ono,
Ninggal isun dewek ring deso..
Ring endi bain riko menyang,
Raino bengi sun katon-katonen..
Riko hang dadi impenan,
Yo mung riko hang dadi angenan..

reff:
Sakat riko wis sing ono,
Ninggal isun dewek ring deso..
Ring endi bain riko menyang,
Raino bengi sun katon-katonen..
Riko hang dadi impenan,
Yo mung riko hang dadi angenan

JUAL BELI SERVICE GITAR BOGOR
CS : Call/ WA : 085389888886
Parung Bogor 081288805552 
Yasmin Bogor 085368885552