Lirik Didi Kempot - Lindu | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Didi Kempot - Lindu

Remuk ambruk, wis malih wujude
Omahe ilang, ilang sak isine
Boto sing abang, soyo cetho wernane
Tetesing getih ing kono kene

Jerit suoro tangis, bayi kangen ibune
Wis sedho, bener ono ning sandhinge
Tetesing eluh, ora bisu dibendhung
Bebasan udan, sing tanpo mendhung

Lemah sing garing, bongkah ing wanci injing
Sopo sing ra nggrages, nangising bathin
Jerit suoro tangis, bayi kangen ibune
Wis sedho, bener ono ning sandhinge

Injing kang sepi, tekane kuwi
Lindu, sing gawe nangise ati

Reff :
Lindu…, lindu kowe babat sing do gumun
Wanci injing…, sing gawe nangising kalbu
Lindu…, lindu sing gawe nangis mripatku
Dino sabtu, sing dadi saksi kang bisu

Remuk ambruk, wis malih wujude
Omahe ilang, ilang sak isine
Boto sing abang, soyo cetho wernane
Tetesing getih ing kono kene

Jerit suoro tangis, bayi kangen ibune
Wis sedho, bener ono ning sandhinge

Kembali ke Reff

DAFTAR LAGU DIDI KEMPOT LENGKAP

JUAL BELI SERVICE GITAR BOGOR
CS : Call/ WA : 085389888886
Parung Bogor 081288805552 
Yasmin Bogor 085368885552