Lirik Demy - Mung Siji

Mung bisone nglarani,
Mung bisone mrekes ati..
Yo mung bisone njalari,
Ati nisun iki..

Mung bisone ngimbangi,
Mung bisone ngukur ati..
Yo mung bisone ngilangi,
Welas isun iki..

reff:
Sing ikhlas welas isun iki,
Kegowo wong liyo sing biso nggandoli..
Mung siji riko hang sun demeni,
Yo wis ilang yo wis ilang..

Mung riko kudangane ati,
Nong punjere dodo sing biso ngilangi..
Mung siji riko kembange ati,
Yo wis ilang kegowo wong liyo..

reff:
Mung bisone nglarani,
Mung bisone mrekes ati..
Yo mung bisone njalari,
Ati nisun iki..

Mung bisone ngimbangi,
Mung bisone ngukur ati..
Yo mung bisone ngilangi,
Welas isun iki..

reff:
Sing ikhlas welas isun iki,
Kegowo wong liyo sing biso nggandoli..
Mung siji riko hang sun demeni,
Yo wis ilang yo wis ilang..

Mung riko kudangane ati,
Nong punjere dodo sing biso ngilangi..
Mung siji riko kembange ati,
Yo wis ilang kegowo wong liyo..

Mung riko kudangane ati,
Nong punjere dodo sing biso ngilangi..
Mung siji riko kembange ati,
Yo wis ilang kegowo wong liyo

JUAL BELI SERVICE GITAR BOGOR
CS : Call/ WA : 085389888886
Parung Bogor 081288805552 
Yasmin Bogor 085368885552