Lirik Demy - Rasakno

Rungokno rungokno ojo karepe dewe,
Omonge wong tuwek gak gelem dirungokke..
Yen wis enek lorone,
Mesti gede sambatane..

Rungokno rungokno ojo karepe dewe,
Omonge wong tuwek gak gelem dirungokke..
Yen wis enek lorone,
Mesti gede sambatane..
Rasakno.. rasakno..

reff:
Ojo dumeh yen ora tau ngelakoni,
Dadio sareh ngilmu ikhlas sejati..
Gedekno iman nyedhe’ marang gusti,
Lakonono limo dawuhe kanjeng nabi..

Wis adohno larangan Illahi,
Rasakno..rasakno..rasakno..

reff:
Rungokno rungokno ojo karepe dewe,
Omonge wong tuwek gak gelem dirungokke..
Yen wis enek lorone,
Mesti gede sambatane..

Rungokno rungokno ojo karepe dewe,
Omonge wong tuwek gak gelem dirungokke..
Yen wis enek lorone,
Mesti gede sambatane..
Rasakno.. rasakno..

reff:
Ojo dumeh yen ora tau ngelakoni,
Dadio sareh ngilmu ikhlas sejati..
Gedekno iman nyedhe’ marang gusti,
Lakonono limo dawuhe kanjeng nabi..

Wis adohno larangan Illahi,
Rasakno..rasakno..rasakno..

reff:
Ojo dumeh yen ora tau ngelakoni,
Dadio sareh ngilmu ikhlas sejati..
Gedekno iman nyedhe’ marang gusti,
Lakonono limo dawuhe kanjeng nabi..

Wis adohno larangan Illahi,
Rasakno..rasakno..rasakno..
Rasakno

JUAL BELI SERVICE GITAR BOGOR
CS : Call/ WA : 085389888886
Parung Bogor 081288805552 
Yasmin Bogor 085368885552