Lirik Lagu Daerah Jawa Timur - Grimis-Grimis

bukalapak IstanaGitar
Grimis-grimis malem
Kemis ayo kemulan, ben aja kadhemen
Musime rendheng
rata rata kabeh 'dha kadhemen
Ati lamis, ulat manis yen adhep-adhepan
Mesam mesem katon ayem ora nduwe dhendhem
Yen satriya terus terang
Aja seneng nyacat uwong yen saka mburine

JUAL BELI SERVICE GITAR BOGOR
CS : Call/ WA : 085368885552 - 085389888886
https://www.bukalapak.com/u/istanagitar