Lirik Lagu Daerah Jawa Timur - Rek Ayo Rek

Rek ayo rek mlaku mlaku nang tunjungan
Rek ayo rek rame rame bebarengan
Mangan tahu jadhi campur nganggo timun
Malam minggu gak apik dhigawa nglamun
Ngalor ngidur liwat took numpak motor
Masih untung nyenggal nyenggol ati lega
Sapa ngerti nasib awak lagi mujur
Kenal anak e sing dodol rujak cingur
Ja dhipikir kon padha gak duwe sangu
ja dhipikir angger padha gelem melu aku
cah ayo cah sapa gelem melu aku
cah ayo cah golek kenalan cah ayu

JUAL BELI SERVICE GITAR BOGOR
CS : Call/ WA : 085368885552 - 085389888886
https://www.bukalapak.com/u/istanagitar
bukalapak IstanaGitar