Lirik Sonny Josz - Gelo

Koyo ngene rasane yo wong kapusan
Ati mangkel pingine uring uringan
Waktu lamaran kowe janji trisno ning aku
Nanging saiki kuwe lunggo ninggalne aku

*)
Ulem ulem kabar resepsi pernikahan
Wis kebacut disebar pinongko undangan
Tanggal lan wulan kabeh wis pastiake
Tendo biru janur kuning disiapke
Jebule kuwe malah minggat
Gawe dunyo rasane koyo kiamat
Gelo atiku gelo .
Kowe wis tego nggawe ati gelo

Loro atiku loro 
Kowe wis tego nggawe ati iki loro
Kebangeten yenmu nggawe goro goro dik
Resepsine batal mergo kuwe lungo
Kebangeten yenmu nggawe goro goro dik
Aku sak kluargo nanggung wirang dan kuciwo

Chord Gitar Sonny Joss Gelo | Chord Lirik Kunci Gitar Sonny Joss Gelo | Lirik Chord Gitar Sonny Joss Gelo | Kunci Dasar Gitar Sonny Joss Gelo | Kunci Gitar Sonny Joss Gelo | Lirik Lagu Sonny Joss Gelo | Kunci Dasar Lagu Sonny Joss Gelo | Belajar Gitar Sonny Joss Gelo | Daftar Lagu Sonny Joss Gelo | Koleksi Kunci Gitar Sonny Joss Gelo |